середа, 27 січня 2010 08:43

"Динамо" не вдалося обіграти "Хапоель"

"Динамо" не вдалося обіграти "Хапоель"

За останні п"ять днів "Динамо" провело три контрольні матчі, зустрівшись з командами зі всіх ліг чемпіонату Ізраїлю. У вівторок кияни зіграли з клубом елітного дивізіону "Хапоель" з Петах-Тікви, разійшовшись миром - 0:0.

У звітній зустрічі Валерій Газзаєв провів ряд експериментів, перевіривши гравців на різних позиціях і оцінивши надійність ліній. У першому таймі, наприклад, Ель Каддурі грав центрального атакуючого півзахисника, після перерви Олег Гусєв зайняв місце на лівому фланзі півзахисту, а на протилежному фланці атакував Єрьоменко. Ряд футболістів провели на полі всі дев"яносто хвилин.

Поки, звичайно, гра команди далека від ідеалу, але не варто забувати, що з початку підготовки до сезону пройшло всього десять днів. Відсотків вісімдесят ігрового часу м"яч знаходився на половині поля ізраїльтян, щонайменше раз десять динамівці могли вийти вперед. У першому таймі не вистачило точності Маграо, Ель Каддурі, Алмейді, тричі небезпечно пробивав Мілевський.

Найреальніший момент також на рахунок Артема, який вийшов незадовго до перерви на побачення з воротарем. Кіпер "Хапоеля" обіграти себе не дав.

"У нас було багато тренувань, накопичилася втома. Ноги "ватяні", плюс поле важке, було непросто на хорошому рівні відіграти всі 90 хвилин. У першому таймі ми не забили в трьох епізодах, у другому теж створили хороші можливості, одного разу м"яч потрапив у штангу.

Нам потрібно було перемагати і з гарним настроєм повертатися додому. Мені сподобалися обидва тайми. Тепер, думаю, на тренуваннях доведеться більше працювати над реалізацією моментів", - розповів після закінчення матчу Огнен Вукоєвіч.

Контрольний матч

"Динамо" - "Хапоель" (Петах-Тіква) - 0:0.

"Динамо": Богуш (Бойко, 45), Маграо (Єрьоменко, 45), Хачеріді, Алмейда (Михалик, 45), Бетао, Вукоєвіч, Калитвинцев (Несмачний, 30), Ель Каддурі (Гармаш, 45), Нінковіч (Алієв, 45), Гусев, Мілевський (Зозуля, 45).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вдалося обіграти "Хапоель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути