Ексклюзиви
середа, 04 листопада 2009 16:05

"Динамо" не отримувало пропозицій по Шевченку

"Динамо" не отримувало пропозицій по Шевченку

Одна англійська газета повідомляла, що "Бірмінгем Сіті" має намір витратити чималі гроші на придбання Андрія Шевченка.

"Я такої пропозиції не отримував. Але мені приємно, що Андрій має попит, - сказав Ігор Суркіс. - Шевченко відроджується, стаючи таким, яким був до від"їзду в Мілан. А відчуття гола і швидкості повернуться. Як би я віднісся до пропозицій по ньому? Не все від мене залежить, від самого Андрія - також. Влітку він ухвалив патріотичне рішення, відкинувши варіанти з Італії, Іспанії і Туреччини. Не думаю, що він захоче що-небудь міняти".

"Днями я надав Андрію свій літак, щоб він злітав на курс терапії до Німеччини. Мова про гомеопатію, різні втирання. Спасибі Тимощуку, що підказав лікаря. Андрію потрібно бувати там кожні місяць-півтора, - додав Суркіс. - А в Києві йому комфортно: діти проводять з ним тут 80 відсотків часу. Багато пересуджували про його дружину - та в Андрія прекрасна комунікабельна дружина!"

Президент "Динамо" чекає, що команда блисне самовіддачею і кращими якостями з тих, які показала в Мілані. "Це плюс везіння допоможе досягти позитивного результату, - сказав Ігор Михайлович. - А ще хлопцям треба пам"ятати, що уболівальники прийшли на стадіон в скрутну для себе хвилину".

Суркіс дав зрозуміти, що якщо хтось вирішить-таки здати квиток на гру, то зможе повернути за нього гроші. "Якщо людина, наприклад, захворіла, і не пізніше, ніж за 4-5 годин до матчу, здасть квиток, йому повернуть його вартість. Відповідне розпорядження я дав службам клубу".

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не отримувало пропозицій по Шевченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути