четвер, 14 січня 2010 17:20

"Чорноморець" позбувся шістьох футболістів

"Чорноморець" позбувся шістьох футболістів

"Чорноморець" розірвав контракти з п"ятьма гравцями. Серед них виявився екс-гравець збірної України Олександр Яценко і в недавньому минулому капітан "моряків" Максим Белецький.

Досягнуто домовленості про дострокове розірвання контрактів з п"ятьма футболістами "Чорноморця": Максимом Білецьким, Артемом Касьяновим, Альваро Мельо, Мірко Райчевіч і Олександром Яценко. Також залишив клуб Сергій Нудний, у якого закінчився термін дії контракту.

Максим Белецький (1980 року народження) виступав у "Чорноморці" з липня 2007 року. На позиціях лівого захисника і півзахисника провів у чемпіонаті України 65 матчів (забив 1 м"яч).

Артем Касьянов (1983 р.н.) захищав кольори "Чорноморця" з липня 2009 року. Амплуа - півзахисник. Зіграв у основному складі 2 матчі, у молодіжному - 6.

Альваро Мельйо (1979 р.н.) перейшов у "Чорноморець" у липні 2007 року. Амплуа - нападник. Провів у основному складі 34 матчі (5 голів), у молодіжному - 3.

Сергій Нудний (1980 р.н.) грав у півзахисті "Чорноморця" з січня 2009 року. За основний склад провів 15 матчів.

Мірко Райчевич (1982 р.н.) на позиції опорного півзахисника виступав у "Чорноморці" з червня 2009 року (6 матчів, 1 м"яч).

Олександр Яценко (1985 р.н.) був захисником "Чорноморця" з липня 2009 року. Провів у основному складі 36 матчів, у молодіжному - 8.

ФК "Чорноморець"

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" позбувся шістьох футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути