пʼятниця, 25 грудня 2009 11:56

"Мессі ми не потягнемо" - Блохін

"Мессі ми не потягнемо" - Блохін

Питання кадрового характеру в одеському "Чорноморці" будуть вирішуватися не раніше 10-го січня. Про це заявив спортивний директор "моряків" Олег Блохін.

"З ким із футболістів доведеться розлучитися, а хто буде виставлений на трансфер, стане відомо лише після виходу команди з відпустки, - сказав Блохін. - Що ж стосується можливих придбань, то ці питання вирішуються вже зараз, проте ніякої конкретики поки немає. Все зводиться до обговорення кандидатур і перегляду матчів за їх участю.

Можу сказати, що гучних трансферів не передбачається. Потрібно реально дивитися на речі - ви ж бачите, що зараз відбувається з економікою. Серйозні придбання можуть дозволити собі тільки "Шахтар" і "Динамо". Мессі в Одесі не буде, це я вам можу сказати точно. Не потягнемо".

За словами Олега Блохіна, залишається відкритим питання по уругвайському легіонеру Альваро Мельо, який зумів повернути собі місце у складі після тривалої перерви. Доля південноамериканця вирішиться у січні, до від"їзду "Чорноморця" на перший навчально-тренувальний збір, який пройде в Туреччині.

По материалам ТСН, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Мессі ми не потягнемо" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути