вівторок, 12 травня 2009 11:17

"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира

"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира
31-річний нападник одеситів може піти по шляху, що проклав екс-партнер по збірній України, "Динамо" та "Чорноморецю" Олег Венглинський, який провів сезон-2005/06 у клубі АЄК.

За повідомленнями грецьких ЗМІ, Косирін зацікавив керівництво місцевої "Лариси", яка йде четвертою у фінальному квартеті національної першості своєї країни.

Бомбардир "Чорноморця" їде вГрецію?

Нагадаємо, що в поточній першості Косирін провів у складі "моряків" 17 матчів і забив 8 м"ячів. Востаннє у майці "Чорноморця" форвард з"являвся на полі 19 квітня в домашній зустрічі зі "Львовом", причому виходив він тоді у капітанській пов"язці.

Головний тренер одеситів Віктор Гришко на питання "Що з Косиріним?" тиждень тому відповів так: "Я не коментую, правильно це чи неправильно. Він не готувався до сьогоднішньої гри. Ви з ним поспілкуйтеся, він вам все розповість". Сам Олександр коментарів для преси про своє двозначне положення в клубі поки не дає. "Мій контракт з клубом закінчується влітку наступного року", - сказав футболіст.

А ось, що сказав з цього приводу виконуючий обов"язки президента одеської команди Олег Марус: "Керівництво "Чорноморця" готове розглядати будь-які пропозиції які стосуються гравців колективу, якщо вони будуть вигідні самому клубу, - у тому числі і з-за кордону. Ну а пролити світло на положення Косиріна може тільки головний тренер. Я в його роботу не втручаюся і стартовий склад не визначаю".

oboz.ua, sport-express

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" може залишитися без свого кращого бомбардира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути