Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 15:30

"Челсі" заплатить 40 мільйонів фунтів за форварда "Атлетіко"

"Челсі" заплатить 40 мільйонів фунтів за форварда "Атлетіко"

Форвард іспанського "Атлетіко" Серхіо Агуеро вже наступного тижня може підписати контракт з "Челсі".

"Челсі" близький до оформлення угоди по трансферу з "Атлетіко" форварда збірної Аргентини Серхіо Агуеро, пише The Telegraph. За даними видання, "аристократи" викладуть за зятя Дієго Марадони рекордні для британського ринку 40 мільйонів фунтів стерлінга. Чергова зустріч представників двох клубів намічена на понеділок.

Сам 21-річний Агуеро майже погодив умови особистого контракту з лондонцями, які почали робити активні кроки для його придбання ще влітку. Аргентинець наполягає на зарплаті більше 6 мільйонів фунтів на рік, що зробить його найбільш високооплачуваним гравцем у складі "Челсі".

Керівництво "синіх" намагається збити ціну, але навряд чи доб"ється серйозного успіху, якщо дійсно хоче підписати форварда. На понеділок призначена і продовження переговорів між "аристократами" та агентом футболіста Бруно Сатіна, який очолює відому футбольну організацію IMG.

"Атлетіко" все ще сподівається виручити за Агуеро більше 50 мільйонів фунтів. Втім, мадридці готові йти і на поступки, що вони і роблять заради продажу аргентинця.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" заплатить 40 мільйонів фунтів за форварда "Атлетіко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути