неділя, 22 серпня 2010 13:34

"Челсі" виграв другий матч поспіль з рахунком 6:0

"Челсі" виграв другий матч поспіль з рахунком 6:0

Лондонський "Челсі" на виїзді розгромив "Віган" (6:0) у матчі 2-го туру Англійської Прем"єр-ліги.

Команди почали матч на зустрічних курсах, у рівній боротьбі. Перший небезпечний момент створили господарі - Діамена приклався по м'яча метрів з двадцяти п'яти, м'яч летів точно в кут, і Чех не без зусиль відбив його. Гра у лондонців у перші півгодини не клеїлася, було багато браку в передачах.

Незважаючи на те, що м'яч у першому таймі більше контролювали гравці "Вігана", рахунок у матчі відкрили футболісти "Челсі" - на 35-й хвилині Ешлі Коул увірвався в штрафний майданчик, відпасував на Лемпарда, який низом пробив у дальній кут. Кіркленд відбив м'яч перед собою, чим і скористався Флоран Малуда, забивши м'яч уже в порожні ворота - 1:0.

Забитий м'яч підбадьорив "Челсі", і форварди лондонського клубу стали частіше створювати гостроту біля воріт "Вігана". Але в першому таймі рахунок так і не змінився. Зате на перших же хвилинах другого Джон Обі Мікел видав точний пас на хід Ніколя Анелька, який вискочив один на один і легко переграв Кіркленда - 2:0.

У наступній же атаці, на 52-й хвилині матч, після навісу у штрафний майданчик Дрогба скинув м'яч на Анелька, який заштовхав м'яч у порожні ворота з трьох метрів - 3:0.

Гравці "Вігана" спробували переламати хід матчу, і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Петера Чеха. Боселлі навіть забив гол, який, проте, був відмінений через положення "поза грою".

А на 78-й хвилині Діамена упустив ривок Дрогба, той увірвався у штрафний майданчик, скинув м'яч на Калу, який не промахнувся по порожніх воротах. Дубль оформив форвард вже на 90-й хвилині - Дрогба ідеально навісив у штрафний майданчик, де Калу в стрибку головою забив другий гол для себе - 5:0.

Переможну крапку вже в доданий час поставив Йоссі Бенаюн. Після прострілу з правого флангу ізраїльтянин розстріляв Кіркленда з семи метрів - 6:0.

Після цього матчу "Челсі" з 6 очками посів чисте перше місце. "Віган" не набрав жодного очка в двох турах. Нагадаємо, в матчі першого туру проти "Вест Бромвіч" гравці "Челсі" теж забили шість м'ячів.

За матеріалами Livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" виграв другий матч поспіль з рахунком 6:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути