пʼятниця, 20 серпня 2010 13:48

21-річний футболіст "Челсі" завершив кар"єру

21-річний футболіст "Челсі" завершив кар"єру

Футболіст лондонського "Челсі" Сем Хатчинсон завершив кар"єру у віці 21 року. В останні три роки захисника турбувала травма коліна, і тепер стало очевидно, що це пошкодження несумісне з кар'єрою професійного футболіста. Хатчінсон буде працювати в дитячій академії "Челсі", повідомляє офіційний сайт клубу.

Захисник почав грати за дитячі команди "Челсі" у віці дев'яти років, а наприкінці сезону-2006/07 дебютував за дорослу команду. Однак на початку наступного сезону він отримав травму коліна і провів лише п'ять матчів за резервістів "Челсі". У сезоні-2008/09 травма знову турбувала Хатчінсона: він зіграв лише шість матчів за резервну команду.

У минулому сезоні захисник знову намагався повернутися у великий футбол і тричі виходив на поле у складі першої команди (два матчі в чемпіонаті Англії і один - в Кубку англійської ліги). Однак повністю залікувати травму він не зміг і ухвалив рішення завершити кар'єру.

Хатчінсон буде не тільки працювати в дитячій академії "Челсі", але й вчитися в університеті. У майбутньому захисник планує отримати тренерську ліцензію.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «21-річний футболіст "Челсі" завершив кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути