неділя, 18 квітня 2010 11:50

"Челсі" програв "грозі авторитетів"

"Челсі" програв "грозі авторитетів"

У лондонському дербі "Тоттенхем" обіграв лідера Прем"єр-ліги "Челсі" - 2:1.

Серед тижня "Шпори" переграли "Арсенал", практично відчепивши "канонірів" від чемпіонської гонки. У суботу "Тоттенхем" зупинив ще одного претендента - "Челсі", відправивши у ворота Петера Чеха два м"ячі і пропустивши у свої лише один - в доданий час.

Одним з антигероїв зустрічі довелося стати Джону Террі. Саме за гру рукою Джона в штрафному майданчику арбітр призначив пенальті у ворота "Челсі", а в другій половині зустрічі, буквально за кілька хвилин отримавши два "гірчичники", Террі залишив свою команду в меншості. У доданий час, за рахунку 0:2, Лемпард відіграв один м"яч, але "Челсі" все ж таки поступився.

Що ж, "Арсенал" і "Челсі" "Шпори" обіграли. Вже в наступний вік-енд на них чекає матч на "Олд Траффорд". Що чекає "Манчестер Юнайтед"? Ну а поки "Тоттенхем" зробив "Червоним дияволам" чудовий подарунок: у "Челсі" залишилося лише одне очко переваги.

Чемпіонат Англії

35-й тур

"Тоттенхем" - "Челсі" - 2:1

Голи: Дефо (15, c пен.), Бейл (44) - Лемпард (90 +3).

"Тоттенхем": Гомес, Кабул, Бассонг, М. Доусон, Ассу-Екотто, Хаддлстоун, Модріч, Бентлі, Бейл, Павлюченко, Дефо (Гудйонсен, 78).

"Челсі": Чех, Феррейра (Іванович, 47), Террі, Алекс, Жирков, Деку, Обі Мікел (Баллак, 33), Лемпард, Дж. Коул (Анелька, 46), Дрогба, Малуда.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" програв "грозі авторитетів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути