Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2009 13:12

"Челсі" офіційно взяв Анчелотті на роботу

"Челсі" офіційно взяв Анчелотті на роботу

Керівництво англійського футбольного клубу "Челсі" офіційно підтвердило сьогодні, 1 червня, призначення головним тренером команди італійця Карло Анчелотті.

Термін угоди - три роки, до виконання своїх обов"язків наставник приступить 1 липня. Оголошення відбулося через добу після того як Анчелотті оголосив про свою відставку в "Мілані".

Зарплата Анчелотті щорічно складе 6,5 млн фунтів

"Карло - ідеальна кандидатура. Він доводив довгий час своє вміння будувати боєздатні команди і досягав успіху як у внутрішніх змаганнях, так і в єврокубках. Він також досяг успіху як гравець в цих змаганнях і використовує свій досвід в роботі. Ми сподіваємося, що всі в "Челсі" зустрінуть його тепло і чекаємо початку спільної роботи", - говориться в заяві клубу.

За даними британської преси, Анчелотті отримає від власника команди Романа Абрамовича 100 млн фунтів (150 млн доларів) на придбання "зірок" світового футболу. Зарплата Анчелотті щорічно складе 6,5 млн фунтів.

В списку потенційних новачків "Челсі" - француз Франк Рібері, який грає за німецьку "Баварію", гравець іспанської "Валенсії" Давід Вілья, тоголезський нападаючий лондонського "Арсеналу" Еммануель Адебайор, Серхіо Агуерро з іспанського "Атлетіко" і досвідчений італійський півзахисник Андреа Пірло з "Мілана". "Аристократи" вже близькі до підписання контракту на суму в 12 млн фунтів з футболістом російського ЦСКА Юрієм Жирковим.

За матеріалами LiveSport.ru, ФК "Челсі"

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" офіційно взяв Анчелотті на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути