четвер, 28 травня 2009 15:43

Хіддінк порадив Анчелотті вивчити англійську мову

Хіддінк порадив Анчелотті вивчити англійську мову

Гуус Хіддінк, якому залишилося провести на посту головного тренера "Челсі" один матч, порадив своєму наступникові як слід вивчити англійську мову. Очікується, що новим наставником "Челсі" стане італієць Карло Анчелотті, але офіційне рішення про це поки не прийнято.

Хіддінк підкреслив, що говорити про призначення Анчелотті можна буде тільки тоді, коли про це оголосить керівництво "Челсі". Голландський фахівець розповів, що він знайомий з Анчелотті, і назвав італійця прямою і відкритою людиною.

За словами Хіддінка, Анчелотті є досвідченим тренером, який виграв багато турнірів. Що стосується англійської мови, то нинішній тренер "Челсі" вважає, що новий наставник лондонського клубу повинен навчитися добре говорити, перш ніж очолить команду.

Хіддінк розповів, що коли він очолював збірну Кореї, то знав декілька слів корейською. Тренер зізнався, що перед зустріччю з президентом Федерації футболу Кореї йому сказали, які слова треба вимовити. Зробивши це, він справив враження на президента.

Хіддінк очолив "Челсі" в лютому 2009 року, але після закінчення сезону-2008/09 залишить команду, щоб зосередитися на роботі із збірною Росії. Останнім матчем Хіддінка на посту головного тренера "Челсі" стане фінал Кубка Англії з "Евертоном", який відбудеться 30 травня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк порадив Анчелотті вивчити англійську мову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути