неділя, 31 січня 2010 15:27

"Це моя перша перемога в ролі батька" - Федерер

"Це моя перша перемога в ролі батька" - Федерер

Швейцарець Роджер Федерер поділився враженнями після перемоги над британцем Енді Мюрреєм у фіналі відкритого чемпіонату Австралії з тенісу.

"Мюррей зараз виголошував промову, а у нього сльози наверталися на очі. Чесне слово, я не хотів образити цього хлопця. У нього зараз такий же стан, як у мене минулого року, я розумію це. Я вітаю його, адже він провів прекрасний турнір

Але я радий, що зміг перемогти тут. Я зумів показати свою найкращу гру. Це був прекрасний турнір, спасибі організаторам і моїй команді. Спасибі моїм батькам, і хочу сказати, що це моя перша перемога в ролі батька. Сподіваюся, скоро і мої діти підростуть і зможуть дивитися за моєю грою з трибун", - заявив Федерер після своєї перемоги.

Нагадаємо, перша ракетка світу швейцарець Роджер Федерер виграв Відкритий чемпіонат Австралії. У фіналі турніру він здобув перемогу над британцем Енді Мюрреєм в трьох сетах 6:3, 6:4, 7:6 (13:11).

Перемога на Australian Open стала для Федерера четвертою в кар"єрі. Швейцарець завоював 16-й титул на турнірах Великого шолома.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Це моя перша перемога в ролі батька" - Федерер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути