Ексклюзиви
пʼятниця, 20 серпня 2010 18:49

"Бувають такі ігри, коли нічого не виходить" - Ротань

"Бувають такі ігри, коли нічого не виходить" - Ротань

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань пояснив, чому його команда поступилася польському "Леху" (0:1) у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, який відбувся вчора в Дніпропетровську, а також поділився рецептом успіху на матч-відповідь.

"Бувають такі ігри, коли нічого не виходить, - цитує Ротаня офіційний сайт "Дніпра". - Матч почався вкрай невдало - з гола суперника. Потім ви самі все бачили. Ми створювали моменти - була і поперечина, а це банальне невезіння. Це життя: сьогодні не пощастило - завтра пощастить.

Суперник же здорово використовував стандартне положення, а це може статися, що на самому початку матчу, що на його останніх секундах. Всі хлопці віддалися грі повністю і зробили все для перемоги, але бувають такі ігри, коли, повторюся, хоч ти трісни, а м'яч у ворота не лізе".

"У "Леха" дуже добротна команда. Організована, грамотна, але при цьому нічого немає неможливого в тому, щоб добитися необхідного результату в гостях, - додав хавбек дніпрян. - Треба повністю віддатися грі і, якщо буде потрібно, стрибнути вище голови. Ми зараз - команда! Це не порожні слова. Я сподіваюся і вірю, що ми це покажемо через тиждень!".

Гра у відповідь відбудеться через тиждень у Познані.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Бувають такі ігри, коли нічого не виходить" - Ротань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути