пʼятниця, 20 серпня 2010 11:53

"Провину за поразку від "Леха" я беру на себе" - Безсонов

"Провину за поразку від "Леха" я беру на себе" - Безсонов

У першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" поступився на своєму полі польському "Леху" - 0:1.

Яцек Зелінський, головний тренер "Леха": "Перемогу ми здобули тільки з фінальним свистком, завдяки тому, що доклали багато зусиль. Як це часто буває в міжнародних матчах, моментів не було створено багато. При цьому в деяких епізодах, коли гравці "Дніпра" підходили близько до наших воріт, довелося добряче похвилюватися.

Як звучить стара польська приказка: перемога не приносить насолоди. Тобто не можна спочивати на лаврах, і наше протистояння ще не закінчено. Воно продовжиться в Познані, і ми чекаємо такого ж бою. Зараз ми знаходимося на півдорозі до перемоги. Сьогоднішній виграш - лише перший крок до цього. А ще до звітної зустрічі нам потрібно буде виграти у Кракові".

Володимир Безсонов, головний тренер "Дніпра": "Перш за все, хочу сказати, що провину за поразку я беру на себе. Неправильно використовував гравців, особливо це стосується Феррейри. Людина мене переконала, що готова грати на сто відсотків, але виявилося, що він не тільки не готовий, а ще й відчуває біль. Думаю, це головна моя помилка.

Довелося по ходу матчу перебудовуватися, і друга його половина показала, що можна з "Лехом" грати. Ми контролювали гру, створювали моменти. Могли навіть домогтися позитивного результату. Результат - така справа. 0:1 або 1:1 - все одно нам потрібно забивати на виїзді. Тому в плані результату я спокійний, а от помилку, повторюся, беру на себе. Якщо б не помилився, гра була б зовсім іншою".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, ФК "Дніпро"

Зараз ви читаєте новину «"Провину за поразку від "Леха" я беру на себе" - Безсонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути