Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2009 11:46

"Бондаренко грала впевненіше, зате у мене є шанс відпочити" - Вільямс

"Бондаренко грала впевненіше, зате у мене є шанс відпочити" - Вільямс

Після несподіваної перемоги української тенісистки Катерини Бондаренко над Вільямс-старшою на турнірі серії Premier в Канаді Катя зізналася, що спочатку навіть трохи розгубилася.

Катерина Бондаренко:

Це велика перемога, тому що здобута вона над Вінус Вільямс. Я грала сьогодні дуже добре. У першому сеті я не розуміла - що робити з її ударами, тому що вони були дуже потужні. Решту всього часу я просто прагнула тримати м"яч в грі.

Вінус Вільямс:

Мені здається, що на цьому турнірі мені ніколи особливо не таланило. Бондаренко почала грати дуже добре, а я, на жаль, почала припускатись багатьох помилок. Моя суперниця заграла впевненіше, краще тримала м"яч.

"Взагалі-то, я розраховувала зіграти тут добре і пройти на турнірі подалі, тому зараз я трохи розчарована. Але при цьому в моїй невдачі є й позитивні сторони - тепер у мене є шанс трохи відпочити, я дуже багато грала цього літа".

Нагадаємо, що в другому колі RogersCup-2009 64-й номер світового рейтингу 23-річна Бондаренко завдала поразки посіяній тут під третім номером американці в трьох сетах з рахунком - 1/6, 7/5, 6/4.

Gotennis.ru

Зараз ви читаєте новину «"Бондаренко грала впевненіше, зате у мене є шанс відпочити" - Вільямс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути