середа, 29 липня 2009 10:31

"Бій з Кличком відбудеться лише тоді, коли у мене нога відвалиться" - Валуєв

"Бій з Кличком відбудеться лише тоді, коли у мене нога відвалиться" - Валуєв

Чемпіон світу з боксу за версією WBA росіянин Микола Валуєв розповів про те, що думає про своїх потенційних суперників братів-чемпіонів українців Володимира і Віталія Кличків.

- У мене створюється таке враження, що проведення цього бою можливо лише тоді, коли у мене якась нога відвалиться. На словах під час телефонних переговорів вони готові до зустрічі на рингу, а на ділі...

Причому рішення не зустрічатися з Валуєвим – це тільки їхнє рішення. Якщо моя кар"єра якоюсь мірою залежить від моїх менеджерів Вільфреда Зауерланда та Дона Кінга, то Клички тисячу разів повторювали, що вони самі собі господарі. Володіють промоутерською компанією К2, яка і організовує їхні бої.

Просто брати дуже гарні бізнесмени, прораховують кожну ситуацію на сто кроків вперед, не хочуть йти на невиправдані ризики. Зрозуміло, що при виборі суперників у Кличків на першому місці стоять суто економічні інтереси. Якщо говорити про силу, то у кожного є свої плюси і мінуси, тому як боксери Володимир та Віталій приблизно рівні.

- Як ставитеся до Руслану Чагаєва після історії з гепатитом?

- Напевно, зараз уже ніяк не ставлюся. Постараюсь взагалі забути про Чагаєва. Історії про нього набридли мені так само сильно, як і розмови про братів Кличко. Але про українців я все-таки намагаюся не забувати. Скажімо так, з обов"язку служби. Не подумайте, я нормально ставлюся до Віталія і Володимира, навіть більше – під час усіх попередніх боїв бажав перемоги саме братам, а не їхнім суперникам.

- Чи правда, що вашим наступним противником стане британець Девід Хей?

- Так, все правильно. Контракт підписано, бій, швидше за все, відбудеться 7 листопада. Правда, місце його проведення поки не визначене.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Бій з Кличком відбудеться лише тоді, коли у мене нога відвалиться" - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути