Ексклюзиви
четвер, 06 листопада 2008 09:34

"БАТЕ - звичайна команда, яка поступається "Зеніту" - Аршавін

Нападаючий "Зеніту" Андрій Аршавін після матчу 4 тури Ліги чемпіонів проти БАТЕ (2:0) поділився своєю думкою про зустріч, а також відзначив, що для виходу в наступну стадію необхідно перемагати "Ювентус" і в завершальній грі вирішувати питання в очній суперечці з "Реалом".

"Ця гра відрізнялася від першого матчу, коли у нас були багато можливостей забити. БАТЕ грав по-іншому, створював багато небезпечних моментів, нагнітав, намагався грати за рахунок використання стандартних положень. Суперник не намагався відсиджуватися в обороні, мав непоганий момент в першому таймі, проте до 30 хвилини матчу ми вирівняли хід гри, непогано комбінували, перекривали суперникам зони. Все це привело до першого гола в їх ворота. Нам вдалася красива комбінація, в результаті якої забив Паша".

"У другому таймі БАТЕ довелося йти вперед, а нам строго грати в обороні. Думаю, що ми грамотно перекрили суперникам всі підступи в штрафну, не дозволили їм забити гол, намагалися ловити їх на контратаках, що нам і вдалося в кінцівці матчу. Данні забив прекрасний гол. В цілому ми вели гру, володіли територіальною і ігровою перевагою. Можливо, після вилучення Пюйгренье був момент, коли нам стало важко, але ми вистояли. БАТЕ в цих двох матчах продемонстрував запеклу, деколи грубу гру, але клас нашої команди в цих зустрічах був вищий, тому, я думаю, ми не дорахувалися двох очок. "Борисов" - клуб з характером, думаю, що декілька чоловік з його складу зможуть заграти на більш високому рівні, але в цілому це звичайна команда, яка поступається "Зеніту" в майстерності.

"Чесно кажучи, результат матчу "Реал" - "Ювентус" (0:2) для мене виявився несподіваним. Думаю, це ще ні про що не говорить, нам треба рухатися крок за кроком. Спочатку потрібно спробувати обіграти удома "Ювентус", ось тоді все і вирішуватимемо в Мадриді. Завтра вилітаємо до Пітера, щоб почати підготовку до матчу з "Амкаром", там теж буде непросто", - наводить слова Аршавіна його офіційний сайт.

Зараз ви читаєте новину «"БАТЕ - звичайна команда, яка поступається "Зеніту" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути