середа, 15 липня 2009 16:44

"Барселона" зробить Чигринському ще одну пропозицію

"Барселона" зробить Чигринському ще одну пропозицію

Не дивлячись на те, що захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський недавно заявив, що вирішив залишитися в Донецьку, керівництво "Барселони" не має наміру так просто здаватися.

За інформацією авторитетного видання El Mundo Deportivo, каталонський клуб все ж таки постарається переконати гравця (а також керівництво "гірників") перейти в стан "синьо-гранатових".

На те, щоб знайти відповідні аргументи, у "Барселони" є два тижні - до 28 липня. Саме цього дня "Шахтар" повинен провести матч кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, і якщо Чигринський зіграє у ньому - то не зможе допомогти "Барселоні" на європейській арені у разі свого трансферу, пише El Mundo Deportivo.

Ще одне джерело, TMW, робить припущення про можливу суму нової пропозиції. Враховуючи, що раніше умовою переходу донецьким клубом назвалася цифра 20 мільйонів євро, то слід чекати, що новий каталонський варіант буде в цих межах. Попередня пропозиція була - 15 мільйонів...

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" зробить Чигринському ще одну пропозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути