середа, 09 травня 2007 13:10

"Барселона" зробила нову пропозицію Тьєррі Анрі

 

"Барселона" зробила нову пропозицію капітанові лондонського "Арсеналу" Тьєррі Анрі, 29 років. Схожий контракт іспанці вже пропонували французові в кінці минулого сезону - тоді він відмовився від переходу в "Барсу", повідомляє Спорт-Експрес.

На цей раз перехід Анрі теж маловірогідний, оскільки француз неодноразово заявляв, що вірний "канонірам". Проте, французький півзахисник каталонців Людовик Жюлі заявив, що Анрі може й передумати.

- Анрі цілком може перейти в "Барселону". Все залежатиме від внутрішньої ситуації в самому "Арсеналі", оскільки там відбулася зміна керівництва клубу, - допустив Жюлі.

Тим часом сам Жюлі розчарований тим, що нерегулярно з"являється в основі. Якщо ситуація залишиться такою ж сам, він не продовжуватиме контракт з "Барселоною".

- Я хочу ще пограти, - сказав Людовик. - Якщо президент скаже мені піти, я так і зроблю. Але я хочу перейти в клуб рівний за статусом, наприклад, до "Ювентуса".

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" зробила нову пропозицію Тьєррі Анрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути