середа, 27 червня 2007 18:06

"Барселона" серйозно зацікавилася бразильцем з "Шахтаря"

Як повідомляє Терикон з посиланням на іспанське видання "Спорт", "Барселона" достатньо серйозно зацікавлена в придбанні півзахисника "Шахтаря" і збірної Бразилії Елано Блумера.

Повідомляється, що представники "Барселони" вже провели перші переговори з агентом гравця Хосе Массі, метою яких було повне прояснення ситуації, що складається навколо гравця та його побажань.

На думку видання, Елано відповідає вимогам сучасного півзахисника. Його універсальність і його тактичне розташування дозволяють йому грати на різних позиціях: від опорного півзахисника до відтягнутого форварда. Його ріст 174 сантиметри не перешкоджає бути фізично сильним гравцем, він забиває головою і володіє хорошою технікою. Елано також виділяється своєю самовіддачею в оборонних діях команди. Крім того, але це тільки деталь, бразилець потенційно не займе місце гравця не з ЄС в "синьо-гранатовій" команді, оскільки має італійський паспорт.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" серйозно зацікавилася бразильцем з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути