неділя, 17 січня 2010 10:02

"Барселона" помстилася "Севільї" за виліт з Кубка Іспанії (ВІДЕО)

"Барселона" помстилася "Севільї" за виліт з Кубка Іспанії (ВІДЕО)

Аргентинський нападаючий "Барселони" Ліонель Мессі забив свій сотий гол у складі каталонського клубу. Про це повідомляє AFP.

Сотий (а потім і 101-й) гол Мессі забив у ході матчу проти "Севільї", що відбувся на домашній арені каталонців "Кам Ноу" 16 січня. Зустріч завершилася розгромною перемогою "Барселони" з рахунком 4:0, а Мессі оформив дубль. Обидва м"ячі аргентинець, який вийшов на поле в основному складі, забив за останні п"ять хвилин ігри.

22-річний Мессі, відзначає AFP, став наймолодшим футболістом в історії "Барселони", якому вдалося досягти у складі команди позначки у 100 голів. Цього сезону аргентинець знаходиться на вершині форми: у 18 матчах Мессі забив 14 м"ячів, причому за два останні матчі він відзначився п"ять разів.

Вдала гра аргентинського форварда дозволила "Барселоні" на п"ять очок відірватися від свого найближчого переслідувача - мадридського "Реала". За підсумками 18 турів каталонська команда має в своєму активі 46 очок, у столичних футболістів - 41.

Нагадаємо, "Барселона" вибула з Кубка Іспанії з футболу. У матчі-відповіді 1/8 фіналу з "Севільєю" каталонці перемогли з рахунком 1:0, але поступилися за сумою двох зустрічей, оскільки перша гра на полі "Барселони" завершилася перемогою "Севільї" (2:1). "Севілья" вийшла в 1/4 фінал завдяки голу, забитому на чужому полі.

Барселона - Севілья - 4:0 (0:0, 4:0)

Голи: 1:0 - Ескюде (49, автогол), 2:0 - Педріто (70), 3:0 - Мессі (85), 4:0 - Мессі (90).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" помстилася "Севільї" за виліт з Кубка Іспанії (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути