неділя, 11 квітня 2010 10:32

"Барселона" перемогла "Реал" в "Ель Класіко"

"Барселона" перемогла "Реал" в "Ель Класіко"

Ключовий матч другого кола чемпіонату Іспанії завершився перемогою "Барселони" над "Реалом".

З перших хвилин суперники взяли навіть не високий, а просто шалений темп. Красива робота з м"ячем, передачі, жорсткість у єдиноборствах - все це було на вищому рівні. Тільки моментів майже не було. Топ-зірки - Мессі і Роналду - по разу загострили гру в штрафній площі, обоє хотіли пенальті.

Правда, якщо Кріштіану очевидно малював, то Ліонеля, схоже, дійсно був збитий. Але арбітр не ризикнув свистіти. Зате на "гірчичники" Мехуто Гонсалес не скупився.

Мессі не образився. Зціпивши зуби, продовжував працювати на полі і шукати свій шанс. І "Барса" знайшла його на 32-й хвилині. Мессі зіграв у стінку з Хаві, отримав м"яч у відповідь за спиною захисника і, опинившись віч-на-віч з Касильясом, легко його переграв.

І до кінця першого тайму, і в другій половині зустрічі "Реал" міг забивати. Дійсно міг - були реальні моменти, велика "Барса" теж помиляється. Ігуаїн, Роналду, Ван дер Варт мали чудові можливості, аж до виходів один на один з Вальдесом, але не могли забити.

І перед самим другим голом "Реал" не використав свій черговий момент. А гості підхопили м"яч, втекли в контратаку, прекрасний пас Хаві вивів Педро на побачення з Касильясом - і 2:0! Другий удар в площину воріт - другий гол. Через кілька хвилин "Барселона" повторила фокус, тільки на вістрі опинився Мессі. Тут уже Касільяс виручив свою команду.

Наприкінці матчу підопічні Хосепа Гвардіоли відчували себе настільки спокійно, що в порятунок "Реала" не вірив вже, напевно, ніхто, навіть самі футболісти мадридського клубу. І навіть незважаючи на появу Гуті і Рауля. Ну а вболівальники почали залишати трибуни ще за 8-10 хвилин до кінця матчу.

У минулому сезоні "Реал" програв вдома "Барселоні" з моторошним рахунком 2:6. Навряд чи шанувальникам мадридського клубу легше від того, що в цьому році 0:2. Втім, попереду ще сім турів, так що все може бути.

Чемпіонат Іспанії

31-й тур

"Реал" - "Барселона" - 0:2

Голи: Мессі (33), Педро (56).

"Реал": Касільяс, Рамос, Гарай, Альбіоль, Арбелоа, Алонсо, Марсело (Гуті, 58), Гаго, ван дер Варт (Рауль, 69), Роналду, Ігуаїн (Бензема, 80).

"Барселона": Вальдес, Пуйоль, Міліто (Р. Маркес, 81), Піке, Максвелл (Іньєста, 63), Хаві, Бускетс, С. Кейта, Д. Алвес, Мессі, Педро.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" перемогла "Реал" в "Ель Класіко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути