субота, 28 листопада 2009 11:55

"Барселона" оцінила Іньєсту в 200 млн євро

"Барселона" оцінила Іньєсту в 200 млн євро

Іспанська "Барселона" встановила суму викупу за свого гравця Андреса Іньєсти у розмірі 200 мільйонів євро. Така сума прописана в новому контракті півзахисника, який він підписав в п"ятницю, 27 листопада. Іньєста уклав нову угоду до кінця червня 2015 року на кращих для себе умовах, повідомляє офіційний сайт "Барселони".

Попередній контракт іспанського футболіста закінчувався в кінці червня 2014 року. За старою угодою інший клуб міг купити Іньесту за 150 мільйонів євро.

25-річний Андрес Іньєста є вихованцем "Барселони" і не грав за інші клуби. За першу команду "Барселони" він дебютував в жовтні 2002 року. Іньєста тричі вигравав чемпіонат Іспанії, один раз - Кубок країни, три рази - Суперкубок Іспанії, двічі - Лігу чемпіонів і один раз - Суперкубок УЄФА.

За збірну Іспанії Іньєста дебютував у травні 2006 року. Незабаром він став гравцем основного складу національної команди, а в 2008 році виграв чемпіонат Європи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" оцінила Іньєсту в 200 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути