вівторок, 02 березня 2010 11:21

"Барселона" обійшла "МЮ" у списку найбагатших клубів світу

"Барселона" обійшла "МЮ" у списку найбагатших клубів світу

Англійський "Манчестер Юнайтед" опустився з другого на третє місце в рейтингу найбагатших клубів світу за версією аудиторської компанії Deloitte. Про це повідомляє AFP.

Перше місце в списку посідає мадридський "Реал", річний дохід якого за сезон 2008/2009 склав 401 млн євро. На друге місце піднялася іспанська "Барселона" - синьо-гранатові заробили за рік трохи менше 366 мільйонів євро. "МЮ" зайняв третє місце при тому, що річний дохід манкуніанців зріс з 315 до 327 мільйонів.

На четверте місце вийшла мюнхенська "Баварія" - німецький клуб заробив за сезон майже 290 мільйонів євро. За "Баварією" йдуть три представника англійської прем"єр-ліги: "Арсенал", "Челсі" і "Ліверпуль".

Елітний дивізіон чемпіонату Англії, як і раніше зберігає за собою статус найбагатшої ліги світу - в першу двадцятку Deloitte увійшли шість клубів прем"єр-ліги (крім перерахованих - "Тоттенхем" і "Манчестер Сіті"), а також "Ньюкасл", який за підсумками минулого сезону вилетів в чемпіон-лігу.

Решта країн представлені в рейтингу меншою кількістю команд. Від Італії до списку найбагатших потрапили "Ювентус", "Інтер", "Мілан" і "Рома", від Франції - "Ліон" і "Марсель", від Німеччини крім мюнхенців - "Гамбург", "Шальке-04", "Вердер" і дортмундська "Борусія ".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" обійшла "МЮ" у списку найбагатших клубів світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути