середа, 03 листопада 2010 12:25

"Арсенал" зіграє на "Донбас Арені" без Фабрегаса та Аршавіна

"Арсенал" зіграє на "Донбас Арені" без Фабрегаса та Аршавіна
Чотири основні гравці лондонського "Арсеналу" не зіграють сьогодні проти донецького "Шахтаря" в матчі четвертого кола групового раунду Ліги чемпіонів. Про це заявив головний тренер англійців Арсен Венгер.

"Не прилетіли Фабрегас, Аршавін, Сонг і Денілсон. Як ви знаєте, вони брали участь в нашій попередній грі. До того ж Аршавін, на жаль, себе відчуває не дуже добре. У нього якийсь вірус", - сказав Венгер, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Лондонський "Арсенал" є фаворитом у матчі проти донецького "Шахтаря" за версією авторитетної букмекерської контори "William Hill". Два тижні тому в Лондоні "Арсенал" обіграв "Шахтар" з рахунком 5:1.

На перемогу англійців ставки приймаються як 2,50 до 1 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність події), а перемога українців оцінюється коефіцієнтом 2,87. Нічийний результат - 3,20 до 1. При цьому, найвірогідніший результат поєдинку, на думку букмекерів, нічия 1:1 (7,00 до 1) чи перемога "Арсеналу" з рахунком 1:0 (коефіцієнт 9,00 до 1).

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Арсенал" відбудеться сьогодні на "Донбас Арені". Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК "Україна".
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зіграє на "Донбас Арені" без Фабрегаса та Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути