вівторок, 02 листопада 2010 17:40

Луческу не вважає "Арсенал" сильнішим за "Шахтар"

Луческу не вважає "Арсенал" сильнішим за "Шахтар"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що його команда не в чому не буде поступатися лондонському "Арсеналу" в завтрашньому матчі Ліги чемпіонів.

"Ми чекаємо цю гру з моменту завершення нашої минулої зустрічі в Лондоні. За результатом поступилися дуже крупно, але хочу знову ж таки підкреслити - не по грі. Проаналізувавши всі техніко-тактичні дії, можу сказати, що приблизно однаковим було володіння м'ячем - 51 на 49 . Удари і кутові теж були приблизно на одному рівні. Проаналізувавши разом з гравцями матч у Лондоні, ніхто не залишився задоволеним тією грою і ніхто не згоден з результатом, який був", - говорить тренер.

Він зазначив, що той поєдинок був уважно вивчений.

"Сподіваємося показати і нашим уболівальникам, і всій Європі, що тепер на полі буде зовсім інший "Шахтар". Найголовніше - хотілося б, щоб було коректне суддівство і не було різниці між Західною і Східною Європою. Тим більше що Бузакка живе в центрі Європи - у Швейцарії. Ми ж професіонали, які дуже детально і скрупульозно аналізують всі моменти. І я ні в якому разі не думаю, що "Арсенал" сильніше за "Шахтар". Постараємося завтра це продемонструвати на полі", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер згадав перипетії матчу двотижневої давності, зазначивши кілька помилок головного арбітра гри.

"Поза грою при першому голі, а у випадку з третім голом не було пенальті. Гравці вдвох тягнули за футболки, і призначати в такому випадку одинадцятиметровий ... Повинна була бути червона картка Уїлширу за жорсткий прийом проти Хюбшмана, покарання Шамаху, що зіграв ліктем в Кучера, а також можу згадати фоли Фабрегаса, які були дуже жорстокими, і удар ліктем Росіцкі в обличчя Кучеру. Повинна була відразу бути червона картка. Це набридло - і коли працював в "Бешикташі", "Галатасараї", і зараз - фоли великих клубів і команд зі Східної Європи трактуються зовсім по-різному. Легко сказати, як це зробив Венгер, що вони намагаються виграти всі шість матчів, коли судді роблять такі подарунки. Якщо подивитися - після трьох ігор "Арсенал" має одну картку, в той час як в інших команд групи їх по 7-8. Це теж про щось говорить", - підкреслив він.

За словами Луческу, до кінця року на полі вже не вийде нападник Генріх Мхітарян, а ось Жадсон повинен підтягнути свою гру.

"Думаю, що цього року Мхітарян вже не зіграє. Тренується, але в доволі щадному режимі. Від Жадсона ж я чекаю, щоб він повернувся до рівня Ліги чемпіонів", - зазначив тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Арсенал" відбудеться 3 листопада на "Донбас Арені". Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Луческу не вважає "Арсенал" сильнішим за "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути