Ексклюзиви
неділя, 27 грудня 2009 17:55

"Арсенал" обіграв "Астон Віллу"

"Арсенал" обіграв "Астон Віллу"

У матчі 19-го туру чемпіонату Англії "Арсенал" на своєму полі виграв у "Астон Вілли" з рахунком 3:0.

У матчі сусідів по турнірній таблиці - грали третя і четверта команда чемпіонату – велася запекла боротьба. У першому таймі була рівна боротьба з обопільною кількістю гольових моментів. 

Ближче до успіху все ж таки були гравці "Астон Вілла": так, на 13-ій хвилині Ешлі Янг трохи промахнувся по воротах, а на 20-ій хвилині Данн забив м"яч, але з порушенням правив - після того, як у верховій боротьбі врізався у воротаря "Арсеналу" і збив його у штрафній.

У другому таймі явно додали гравці "Арсеналу" і помітно збільшили тиск на ворота суперника. Так, на 57-ій хвилині лише дивом захисники гостей винесли м"яч з лінії воріт. На 61-ій хвилині воротар "Астон Вілли" Бред Фрідель відбив відразу серію ударів, у тому числі і росіянина Андрія Аршавіна, але через 4 хвилини і він виявився безсилим. Сеск Фабрегас блискуче виконав штрафний - м"яч обігнув "стінку" і по високій дузі влетів у правий від воротаря верхній кут воріт.

Всі питання про переможця "канонірам" вдалося зняти лише в завершальних 10 хвилин, забивши два голи.

А на 81-ій хвилині після довгого пасу зі своєї половини поля господарі зуміли провести швидку контратаку і Фабрегас отримав м"яч вже поблизу штрафної і при виході один на один зміг завдати удару по воротах Фріделя. А на 90-ій хвилині Абу Діабі розібрався із захисниками гостей, підхопивши м"яч, безперешкодно дійшов з ним до штрафного майданчика, пробив і потрапив точно в лівий від воротаря нижній кут.

По грі такої розгромної поразки "Астон Вілла" не заслуговувала, але господарі краще розпорядилися гольовими моментами.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" обіграв "Астон Віллу" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути