середа, 01 вересня 2010 11:58

"Андерлехт" віддав Яковенка в оренду

"Андерлехт" віддав Яковенка в оренду

Наступний сезон Олександр Яковенко знову проведе у "Вестерло". "Андерлехт" здав гравця в оренду до кінця сезону і одночасно продовжив з ним контракт ще на один рік до 2013.

Все міжсезоння Яковенка сватали в клуби Голландії і Бельгії - в різний час мова йшла про інтерес з боку АЗ "Алкмаар", "Аякса", "Гронінгена", "Брюгге", "Гента" і "Шарлеруа". Однак, найреальнішим був перехід в "Локерен", але клуб не потягнув 1,25 мільйона євро відступних за гравця.

У результаті під саму завісу міжсезоння все частіше став нагадувати про себе "Вестерло", який успішно брав гравця в оренду в минулому сезоні (11 голів в 32 матчах). У цьому клубі півзахисник збірної України і проведе наступний рік.

Раніше стало відомо, що Яковенко не приїде на найближчий збір національної команди України. Про це розповів виконуючий обов"язки головного тренера збірної Юрій Калитвинцев.

"Саша сам подзвонив і попросив не залучати його до матчів з Польщею і Чилі через відсутність у нього ігрової практики в "Андерлехті", тривалих пошуків нового клубу і відповідно - неготовність виступати за збірну, - резюмував наставник головної команди країни. - Я вважаю, що такий вчинок свідчить про високий ступінь його професіоналізму."

За матеріалами Легионер, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Андерлехт" віддав Яковенка в оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути