середа, 15 жовтня 2008 13:13

"Якщо Льюіс погодиться - забуду про зустріч з Валуєвим" - Кличко

Український суперважкоатлет Віталій Кличко, котрий відновив кар"єру після чотирирічної перерви і переміг в минулу суботу чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі нігерійця Семюела Пітера, заявив, що все ще сподівається на матч-реванш з колишнім абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі британцем Ленноксом Льюісом, якому він програв в 2003 році.

"Не бачу нічого нереального в тому, що Льюіс може відновити кар"єру і погодитися на матч-реванш зі мною. Подивіться на Генрі Маске, він повернувся в ринг через десять років після завершення кар"єри. Класний боєць ніколи не розгубить своїх навиків. Звичайно, Льюісу знадобляться декілька місяців, щоб привести себе в бойову форму, але не думаю, що йому це буде складно зробити. Наскільки я знаю, Леннокс веде здоровий спосіб життя, не палить і не вживає наркотики. Тому сподіваюся, що він дасть мені реванш. Якщо Льюіс погодиться, я забуду про можливу зустріч з Валуєвим. Хто такий Валуєв в порівнянні з Льюісом?"

Також Віталій Кличко прокоментував заяви британського боксера Девіда Хея, який сказав в пресі, що хоче провести проти українця поєдинок.

"Мені потрібна мотивація, щоб знову виходити на ринг. Заради реваншу з Льюісом або поєдинку за титул я готовий це робити, але Хей... Якщо за бій з ним запропонують дуже хороші гроші, коли-небудь в майбутньому, можливо, такий поєдинок відбудеться", - цитує Кличка Eastsideboxing.com.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Льюіс погодиться - забуду про зустріч з Валуєвим" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути