Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 10:18

"Якби м"яч пройшов лівіше, я б його взяв" - Богуш

"Якби м"яч пройшов лівіше, я б його взяв" - Богуш

Не дивлячись на не найсприятливіший результат матчу з "Валенсією", після гри динамівці охоче ділилися думкою про цей поєдинок.

Юрій СЬОМІН, головний тренер "Динамо":

- Як вдалося вирішити кадрові проблеми? Гравці впоралися?

- Думаю, в даній ситуації ми впоралия з цими проблемами і, на мій погляд, протистояння продовжується. Коли б не вилучення, у нас були б шанси перемогти.

- Які слабкі місця "Валенсії" можна використовувати в у звітному поєдинку?

- На мій погляд, "Валенсія" дуже хороша команда, високого рівня. А якісь слабкі місця зможе визначити тільки матч 26-го лютого.

Андрій НЕСМАЧНИЙ, захисник і капітан "Динамо":

- Зрозуміло, що ми бажали більшого, і нічийний результат нас не дуже влаштовує. Це була наша перша гра після зимової перерви. Перед своїми уболівальниками нам потрібно було перемагати. Але так склалося, що ми першими пропустили, та ще в другому таймі вилучили нашого гравця. Зараз, як говориться, зіграний тільки перший тайм, другий відбудеться у Валенсії. Тому боротимемося до кінця, ще нічого не втрачено. Все в наших руках.

- Через швидкий гол довелося міняти тактику?

- У будь-якому випадку потрібно було підсилювати натиск і додавати в швидкості. Думаю, в другому таймі це вдалося зробити. Якби так грали з перших хвилин, все могло б бути по-іншому. Але оскільки підсумковий рахунок 1:1, шанси залишаються 50 на 50.

- Як вам суддівство?

- Не у моїй компетенції його обговорювати.

Станіслав БОГУШ, воротар "Динамо":

- Ця гра була не найлегшою, в тому плані, що вона перша після зимової перерви. Поєдинок залишив двояке враження. З одного боку, ми 20 хвилин грали в меншості проти такого сильного суперника, що начебто залишає позитивне враження. Але в той час, нічия на нашому полі - рахунок на користь "Валенсії". В Іспанії буде складно, але ми постараємося зробити все можливе і не можливе.

- Коли дізнався, що гратимеш?

- На передматчевій установці.

- Те, що недавно у тебе була травма, як вплинуло на сьогоднішню гру?

- Було трохи складно втягнутися в тренувальний процес. Вийшло, що я це робив двічі: потренувався всього тиждень, потім пропустив десь півтора тижні, потім знову працював разом зі всіма. Але коли набрав форму, дискомфорту не відчув.

- Які помилки сьогодні допустило "Динамо"?

- За гарячими слідами важко сказати, потрібно дивитися повтор гри. Коли пропускали гол, недодивилися за суперником. Гравець "Валенсії" зробив хороший пас на партнера, той прострілив. Від себе можу додати, що м"яч пройшов під рукою, якби трохи лівіше - я б його забрав. А йти на перехоплення я не встигав. Але знову ж таки, потрібно подивитися повтор епізоду.

- Як вдалося не зламатися після пропущеного гола?

- Результат же ніхто не відміняв, тому потрібно було грати далі. Всі бачили, що моменти у нас були і достатньо багато. Мені здається, сьогодні від нас ще і фортуна відвернулася.

- А що можете сказати про суддівство?

- Суддівство навіть не хочу коментувати, ви самі все бачили. Думаю, у всіх однозначна думка з цього приводу.

Бадр ЕЛЬ КАДДУРІ, захисник "Динамо":

- Не можу сказати, що нам не вистачило концентрації на початку зустрічі. Виходячи на поле ми знали, що "Валенсія" дуже часто забиває на перших хвилинах. Звичайно, будь-який гол - це помилка. Такий футбол.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Якби м"яч пройшов лівіше, я б його взяв" - Богуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути