середа, 01 вересня 2010 10:01

"Ахметов не погодиться, щоб Луческу поєднував дві посади" - Палкін

"Ахметов не погодиться, щоб Луческу поєднував дві посади" - Палкін

Гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін прокоментував чутки про те, що керманич "гірників" Мірча Луческу може очолити збірну України.

"Я вам висловлю свою особисту думку. Спочатку була допущена стратегічна помилка, коли тренер суміщає дві посади. Не може так бути, що поки тренер знаходиться на клубній базі, у нього один начальник - президент клубу, а як тільки він базу залишив, у нього вже другий начальник - голова федерації. Рано чи пізно виникне конфлікт інтересів.

Для будь-якого тренера його клуб все одно залишиться на першому місці. Для збірної ж потрібен тренер, який буде конкретно займатися тільки збірною, не відволікаючись ні на що більше. В іншому випадку користі не буде ні там, ні там. Тому наш президент не погодиться, щоб Луческу поєднував дві посади.

Свіжий практичний приклад - до доброго це не приводить. Як на мене, набагато розумніше визначитися з незалежним головним тренером збірної, укласти з ним дворічний контракт, і нехай людина спокійно працює до чемпіонату Європи і показує результати.

А так в голові у тренера завжди буде подвійність: не вийде в збірній, повернуся в клуб. А маючи одне місце роботи - у збірній, людина буде дорожити і посадою, і репутацією, і іменем", - цитує Палкіна Sport.segodnya.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов не погодиться, щоб Луческу поєднував дві посади" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути