середа, 19 березня 2008 12:53

"Я відчувала, що близька до провалу"

Марія Шарапова залишилася незадоволена рівнем гри, який вона показала в матчі проти Альони Бондаренко на турнірі в Індіан-Веллсі (США).

"Я відчувала, що близька до провалу, тому що дуже довго не могла провести хороших розиграшів. Часом я грала добре, а потім знову провалювалася. Я надала їй дуже багато шансів", - заявила російська зірка.

Зі слів Шарапової, їй слід було закінчити матч в другому сеті, а не доводити до вирішальної третьої партії. Росіянка виграла цього сезону всі 17 офіційних поєдинків, і лише в трьох з них їй не вистачило двох сетів.

"У мене була безліч можливостей, щоб закінчити матч в другому сеті. Потрібно було зробити пару брейків, але я була немов дитина, яка хоче сплести браслет з бісеру, - зізналася Шарапова. - Як тільки я збирала чотири намистинки разом, вони розсипалися, і мені доводилося все починати спочатку".

"Але в кінці я все-таки зібралася і дала собі можливість зіграти ще один матч завтра", - додала переможниця Australian Open.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «"Я відчувала, що близька до провалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути