неділя, 21 червня 2009 15:16

"Я рада за тебе, Володю, я вболіваю за тебе і горджуся..." - Тимошенко

"Я рада за тебе, Володю, я вболіваю за тебе і горджуся..." - Тимошенко

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO Володимра Кличка із захистом титулів в бою проти чемпіона світу WBA "у відпустці" Руслана Чагаєва.

"Я щиро поздоровляю Володимира Кличка, який відстояв свої титули чемпіона світу за версіями IBF, IBO, WBO, з черговою блискучою перемогою. Сьогодні вночі ще раз доведено, що Україні немає рівних на світовому рингу. Вона - сильна! І це чудово! Я рада за тебе, Володя, я вболіваю за тебе і горджуся твоїми успіхами", - цитує поздоровлення Управління зі зв"язків із ЗМІ Секретаріату Кабміну.

"Пригадую, як років десять-п"ятнадцять тому, коли наш співвітчизник за кордоном зізнавався, що він з України, іноземці могли пригадати хіба що Чорнобиль... Сьогодні при слові "Україна" вони із захопленням говорять: KLICHKO!!! Ви, Володимир, разом з братом створюєте знаменитий образ України в світі. Я дякую Вам за це", - підкреслила голова уряду.

"Деякі недоброзичливці говорять сьогодні, що Клички зробили світовий бокс нудним і прогнозованим. Мов, всі інтриги зводяться до того, в якому раунді впаде суперник. Але це добре! Оскільки це "нудьга" неодмінної перемоги, це приреченість на тріумф. Дай Бог Україні й в інших сферах і галузях стати настільки "нудною і прогнозованою", - заявила Тимошенко.

"З перемогою! Тільки вперед! Україна - сильна!!!" - сказано в поздоровленні.

Нагадаємо, Кличко захистив свої титули в поєдинку з "чемпіоном у відпустці" за версією WBA Русланом Чагаєвим з Узбекистану.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «"Я рада за тебе, Володю, я вболіваю за тебе і горджуся..." - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути