Ексклюзиви
неділя, 15 серпня 2010 13:20

"Я грав у м'яч, а не у воротаря" - Селезньов

"Я грав у м'яч, а не у воротаря" - Селезньов

Нападаючий дніпропетровського "Дніпра" Євген Селезньов після закінчення вчорашнього матчу 6-го туру чемпіонату України проти харківського "Металіста" (0:1) був у повному подиві від рішення рефері цієї зустрічі скасувати забитий ним м'яч у ворота гостей.

"Арбітр у полі показав на центр, бічний побіг туди ж, - почав форвард "Дніпра". А в підсумку гол не був зарахований, - цитує Селезньова офіційний сайт "Дніпра". - Хто прийняв рішення про скасування голу, я не знаю. Запитайте про це головного арбітра. Він відмінив гол через п'ять хвилин після того, як показав на центр. У світовому футболі таке можливо? Хтось бачив подібне? Особисто нам арбітри нічого на цей рахунок не пояснили".

"Що стосується самого епізоду, в якому я провів гол, то я не штовхав руками голкіпера! Я грав головою! Воротар не втримав м'яч у руках, він відскочив до лінії воріт, і я його добив, - додав форвард "Дніпра". - Як я міг фолити, будучи спиною до голкіпера!?

Я грав у м'яч, а не у воротаря! Такі поразки неприємні і прикрі. Не хочу звинувачувати суддів, але це просто негарно по відношенню до "Дніпра". Це далеко не перший подібний випадок по відношенню до моїй команді. Якщо грають такі команди, має бути адекватне суддівство. Адекватне й чітке. Показав фол - стій на цьому!

Показав взяття воріт - не скасовуй рішення! Пенальті, червона картка - аналогічно! Якщо судді не можуть впоратися з напруженням - не можна їх ставити на такий матч!".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Я грав у м'яч, а не у воротаря" - Селезньов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути