Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2008 10:03

"Я б не продав "Реалу" навіть отруту" - Алекс Фергюсон

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон прокоментував інформацію іспанського видання ElMundo, яке стверджує, що "МЮ" і мадридський "Реал" досягли угоди з трансферу португальського півзахисника Кріштіану Роналду.

"Ви думаєте, що я з ними уклав контракт? Жодних шансів. Я би їм не продав навіть якусь заразу або отруту. Зрозуміло, немає ніякої угоди між клубами.

"Реал" може звинувачувати кого завгодно, але тільки не себе. Я сказав нашому виконавчому директорові Девіду Гіллу ще при продажі Габріеля Хайнце, що можу посперечатися: у січні вони пустять чутки про Роналду. Так і відбулося.

Треба просто ігнорувати цю інформацію. Якщо ми приділятимемо цьому дуже багато часу, то тоді почне складніше концентруватися на наших власних цілях і завданнях. Вони час від часу створюють такі ситуації, які мене дратують. Але ми знаємо про цю гру. Думаю, нам треба грати в свою та ігнорувати їх", - наводить слова Фергюсона Times Online.

Зараз ви читаєте новину «"Я б не продав "Реалу" навіть отруту" - Алекс Фергюсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути