Ексклюзиви
субота, 09 липня 2011 14:57

"П'ять років тому бюджет "Металіста" був $ 10 млн" - Ярославський

"П'ять років тому бюджет "Металіста" був $ 10 млн" - Ярославський

Президент "Металіста" Олександр Ярославський розповів про специфіку менеджменту харківського клубу.

"Я шість років займаюся футбольною справою і кожен раз по-різному формую бюджет. Перед початком чемпіонату визначаю приблизні можливості, а в ході сезону коригую витрати. П'ять років тому бюджет "Металіста" був $ 10 млн, і цього вистачило для п'єдесталу. Чому? Тому що ніхто не сприймав нас як серйозного конкурента.

Пізніше стало важче і дорожче. Щорічно ми збільшуємо розмір бюджету, ось дісталися до позначки в $ 35 млн. Це чисті збитки. За телевізійні права ми отримали півтора мільйона - копійки. Умовно кажучи, ми вклали 38 мільйонів, а всього три повернули. Але головне, щоб вболівальники були задоволені.

Я не буду порівнювати, скільки грошей вклали "Дніпро", "Динамо" і "Шахтар". Мене це не цікавить. Я задоволений результатами роботи менеджерів. Бронза - це хороший результат.

Тепер і моя сім'я буде на футболі частіше - я це гарантую. Всі мої троє дітей живуть в Україні, а не за кордоном, і обов'язково будуть ходити на футбол", - розповів президент "Металіста" в інтерв'ю виданню Express.

Нагадаємо, у першому турі нового чемпіонату "Металіст" зіграє на виїзді з київським "Динамо". Матч розпочнеться о 19:30 на стадіоні імені Валерія Лобановського.

Зараз ви читаєте новину «"П'ять років тому бюджет "Металіста" був $ 10 млн" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути