середа, 24 жовтня 2018 11:44

П'яні російські фанати і постраждалі українці - з'явилися фото й відео ескалатора у Римі
3

Фото: ANSA

Перед матчем Ліги чемпіонів "Рома" - ЦСКА у Римі на станції метро Repubblica сталася аварія ескалатора, на якому спускалися вболівальники московського клубу. За даними італійської влади, постраждали 24 людини. Одному потерпілому можуть ампутувати ступню.

Ймовірно, аварію могли спровокувати вболівальники ЦСКА, які почали стрибати на ескалаторі.

"Росіяни стрибали і танцювали, вони були п'яними", – розповіли рятувальникам очевидці.

Автор: ANSA
 

Мер міста Вірджинія Раджі також сказала: "Свідки бачили, як на ескалаторі стрибали і танцювали". Вона додала, що причину аварії встановить розслідування.

Російське агентство ТАСС із посиланням на посольство РФ в Італії повідомляє, що у результаті обвалення ескалатора в римському метро "було госпіталізовано 15 росіян, 5 із них вже виписані".

Автор: ANSA
 

Одному з росіян знадобилася операція.

Автор: ANSA
 

За даними дипломатів, ще 4 постраждалих є громадянами України. Російське диппредставництво їм запропонувало допомогу також.

Директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев підтвердив "Українській правді", що серед постраждалих є 4 наших громадян.

"Усі вони госпіталізовані до однієї з місцевих клінік. Їхні травми не становлять загрози життю. Це травми ніг, побиті ноги, детальніше не скажу. За попередньою інформацією, вони вже мають бути виписані з лікарні", – повідомив він.

За попередніми даними, усі 4 вже 24 жовтня готові повернутися до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів: "Рома" розгромила ЦСКА та інші результати перших матчів 3 туру

Постраждалі в метро у Римі громадяни України госпіталізовані до однієї з місцевих клінік. Отримані травми не становлять загрози життю потерпілих українців. Консул підтримує контакт із потерпілими та медперсоналом клініки.

"Наш консул у Римі підтримує постійний контакт із ними. І посольство наше готове надати усю необхідну допомогу в усьому – щодо надання меддопомоги, повернення на батьківщину тощо – у повному обсязі, у випадку, якщо така потреба виникне", – додав Погорельцев.

У матчі з ЦСКА "Рома" здобула крупну перемогу - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «П'яні російські фанати і постраждалі українці - з'явилися фото й відео ескалатора у Римі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути