середа, 03 жовтня 2012 10:57

Пуйоль травмувався втретє в сезоні
6

У Пуйоля був діагностований вивих ліктя
Фото: ФОТО: Reuters

Капітан іспанської "Барселони" Карлес Пуйоль пропустить шість тижнів через травму ліктя, яку він отримав у матчі Ліги чемпіонів з португальською "Бенфікою". Про це повідомляє іспанське видання AS.

"Барселона" в гостях обіграла "Бенфіку" з рахунком 2:0. Голи в матчі забили Алексіс Санчес (на шостій хвилині) і Сеск Фабрегас (на 65-й). В іншому матчі групи G московський "Спартак" на своєму полі програв шотландському "Селтику" (2:3).

Наприкінці гри з "Бенфікою" Пуйоль невдало впав з великої висоти, пошкодивши ліву руку. 34-річний футболіст не зміг продовжити гру і залишив поле на ношах. За первинними прогнозами, Пуоль отримав перелом, однак після більш ретельного обстеження у нього був діагностований вивих ліктя. На відновлення гравцеві знадобиться близько півтора місяця.

Ця травма стала третьою для Пуйоля в поточному сезоні. Наприкінці серпня в матчі чемпіонату Іспанії з "Осасуною" захисник в зіткненні з суперником зламав вилицю, в середині вересня Пуйоль травмував коліно в грі національної першості з "Хетафе".

Влітку через травму коліна Пуйоль не зміг потрапити на чемпіонат Європи, який завершився перемогою збірної Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Пуйоль травмувався втретє в сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути