четвер, 22 грудня 2011 18:55

ПСЖ звільнив головного тренера - ЗМІ

ПСЖ звільнив головного тренера - ЗМІ

Лідер чемпіонату Франції з футболу клуб ПСЖ відправив у відставку головного тренера Антуана Комбуаре. Про це повідомляє Agence France-Presse з посиланням на джерела, близькі до тренера. Про звільнення тренеру повідомив спортивний директор ПСЖ Леонардо. Разом з наставником команди у відставку відправлені його асистенти. На офіційному сайті ПСЖ інформації про звільнення тренерів поки немає.

Останнім часом ЗМІ багато писали про загрозу відставки Комбуаре через переговори Леонардо з колишнім головним тренером "Мілана" і лондонського "Челсі" Карло Анчелотті. Іншими можливими претендентами на місце тренера ПСЖ називаються голландець Франк Райкард і француз Клод Макелеле.

За інформацією AFP, катарські власники клубу були незадоволені консервативним стилем гри, який прищепив футболістам Комбуаре. Крім того, власники ПСЖ висловлювали сумніви в тому, що тренер зможе ефективно працювати із зірками - зокрема, з Девідом Бекхемом, який має найближчим часом стати гравцем паризької команди.

48-річний Комбуаре працює головним тренером ПСЖ з травня 2009 року. Він привів команду до перемоги в Кубку Франції в 2010 році, а в сезоні-2010/11 дійшов з паризьким клубом до фіналу цього турніру.

22 грудня ПСЖ обіграв "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0 і одноосібно очолив турнірну таблицю чемпіонату Франції. Після 19 матчів у паризького клубу 40 очок. У найближчого переслідувача - "Монпельє" - 37 очок.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ звільнив головного тренера - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути