середа, 21 грудня 2011 08:57

Девід Бекхем переїде до Франції

Девід Бекхем переїде до Франції

Колишній капітан збірної Англії по футболу Девід Бекхем домовився про контракт з французьким клубом ПСЖ. У січні 2012 року Бекхем підпише з ПСЖ контракт на півтора року, а його зарплата складе 800 тисяч євро на місяць "чистими", пише французьке видання Le Parisien. Переговори англійця з клубом з Парижа тривали чотири місяці.

Доходи Бекхема в ПСЖ можуть значно перевищувати прописану в контракті суму, тому що він буде заробляти також на рекламі та маркетингу.

За даними британської газети The Daily Mail, ПСЖ надасть Бекхему та його родині будинок і займеться пристроєм в школу трьох синів футболіста - 12-річного Брукліна, 9-річного Ромео і 6-річного Круса. Бекхем також виховує шестимісячну доньку Харпер.

З початку 2007 року Бекхем грав за американський "Лос-Анджелес Гелаксі", контракт з яким закінчується в кінці грудня. У 2011 році він допоміг своїй команді виграти чемпіонат футбольної ліги США (MLS). По ходу виступів за "Гелаксі" англієць двічі грав на правах оренди в італійському "Мілані".

До переходу в "Лос-Анджелес Гелаксі" Бекхем грав за мадрідіскій "Реал" і англійський "Манчестер Юнайтед". Він перемагав у Лізі чемпіонів, Міжконтинентальному Кубку, в чемпіонаті, Кубку і Суперкубку Англії, в чемпіонаті і Суперкубку Іспанії.


Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем переїде до Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути