неділя, 18 листопада 2012 13:56

ПСЖ втратив Менеза перед матчем з "Динамо"

ПСЖ втратив Менеза перед матчем з "Динамо"
Менез отримав сильний удар стегна в матчі з "Ренном" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Нападник "Парі Сен-Жермен" і збірної Франції Жеремі Менез в матчі 13-го туру чемпіонату Франції проти "Ренна" отримав травму, через яку не зможе повноцінно тренуватися близько 10 днів, повідомляє Sportbox з посиланням на France Football.

За словами лікарів парижан, Менез у суботній зустрічі отримав сильний удар стегна, через що був замінений ще по ходу першого тайму. Найімовірніше колишній гравець "Роми" не зможе допомогти команді Карло Анчелотті в грі п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів з київським "Динамо".

Здавалося, що після важкої травми обличчя 31-річний півзахисник "Парі Сен-Жермен" Андерсон Луїс де Карвальо або просто Нене як мінімум до кінця листопада буде поза можливістю грати за свій клуб.

Але лікарі французького гранда разом зі своїми колегами з Італії повернули бразильця в стрій. Для цього йому була виготовлена спеціальна індивідуальна маска, що дозволила повернутися до повноцінного тренувального процесу і як наслідок поверненню на поле.

Нене, який скучив за футболом, вже у першій грі забив (17 листопада в матчі Ліги 1 з "Ренном" - 1:2) і буде готуватися до найважливішої гри 5 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

Нагадаємо, віце-чемпіони Франції зіграють з підопічними Олега Блохіна в середу 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ втратив Менеза перед матчем з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути