четвер, 08 квітня 2021 00:29

ПСЖ перестріляв "Баварію" в Мюнхені, "Челсі" обіграв "Порту"

ПСЖ перестріляв "Баварію" в Мюнхені, "Челсі" обіграв "Порту"
Востаннє команди грали в фіналі Ліги чемпіонів. Фото: Reuters

Переможець Ліги чемпіонів мюнхенська "Баварія" програла вдома перший матч чвертьфіналу проти минулорічного фіналіста ПСЖ – 2:3. У гостей двічі відзначився Мбаппе й один раз – Маркіньос. У господарів забивали Чупо-Мотінг та Мюллер.

Паризький клуб зіграв у тому ж стилі, що й проти "Барселони". Парижани, маючи в своєму розпорядженні супершвидкісного Мбаппе розірвали оборону німців. План на гру від Гансі Фліка був зруйнований уже на 3-ій хвилині, коли Мбаппе забив після очевидної помилки Ноєра. Надалі гості мали кілька моментів, щоби повторити результат матчу з "Барселоною", але голкіпер німців, оборона й фортуна завадили їм це зробити.

Флік так і не знайшов протидії проти Мбаппе. І навіть вихід на поле швидкісного Девіса, який мав убезпечити від проривів Кілліана лівий фланг оборони легко зруйнувався, коли Мбаппе пішов на протилежний фланг. Саме звідти було забито вирішальний третій гол.

Господарів "підвели" травми й хвороби форвардів – Левандовського й Гнабрі. Перехід із оборони в атаку в "Баварії" виглядав ідеально, але ніяк не вдавалося завдати вирішального удару. Одиночні акції Чупо-Мотінга й Мюллера виглядали радше винятком аніж правилом. Плюс кураж упіймав голкіпер Навас.

Непереконливу гру провів герой фіналу Ліги чемпіонів Коман. На лівому фланзі атаки він часто губив м'яч і виглядав значно гірше аніж на правому фланзі Зане.

Доля протистояння аж ніяк не вирішена. Навіть у такому складі "Баварії" цілком під силу виграти матч у Парижі. Найменша розслабленість від ПСЖ може коштувати команді півфіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провал оборони "Ліверпуля" та важка перемога команди Зінченка: результати матчів 1/4 Ліги чемпіонів

В паралельному матчі "Челсі" на виїзді здолав "Порту". По голу в кожному із таймів забили Маунт і Чіллуел. Гості продемонстрували, що недавню розгромну поразку від "Вест Бромвіча" в чемпіонаті вже забуто.

Зараз ви читаєте новину «ПСЖ перестріляв "Баварію" в Мюнхені, "Челсі" обіграв "Порту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути