понеділок, 02 липня 2007 10:04

Пруднікова: Загайнов боїться, що я можу щось розповісти

27 червня повісилася відома російська велогонщиця, 24-річна Юлія Арустамова. Тіло знайшов її співмешканець - спортивний психолог Рудольф Загайнов. За попередніми даними, дівчина скоїла самогубство. Однак подруги Юлії - Таміла Абасова та Альона Пруднікова - не вірять у цю версію, про що і розповіли ЗМІ. Загайнов, не задоволений цим, постійно телефонує їм на мобільні, повідомляє Газета.ru.

- Загайнов дзвонить мені, і каже: "Чому ви розпускаєте про мене таку брудну інформацію, чому ви сказали, що я задушив Юлю з ревнощів?" Я відповіла, що такого ніколи не говорила, і потім, мені не хотілося обговорювати з ним нічого, і я відключила телефон, – розповіла Пруднікова. – Увечері він мені знову надзвонював, сьогодні вранці, але я не беру трубку. Мені здається, оскільки я краще за всіх була знайома з Юлею, була в курсі їх відносин, може бути, він боїться, що я можу щось розповісти. Але я говорю тільки те, що я знаю. Мені Юля показувала образливі "СМС-повідомлення" на своєму мобільному. І я ніяк не могла подумати, що така зовні солідна і інтелігентна з вигляду людина на ділі виявилася зовсім іншою. Я була в шоці.

Зараз ви читаєте новину «Пруднікова: Загайнов боїться, що я можу щось розповісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути