четвер, 29 жовтня 2020 21:50

Провалили старт матчу: чому "Зоря" вдруге програла у Лізі Європи

Провалили старт матчу: чому "Зоря" вдруге програла у Лізі Європи
Віктор Скрипник не може похвалитися набраними очками у ЛЄ. Фото: ФК"Зоря".

У 2 турі Ліги Європи "Зоря" вдома поступилася португальській "Бразі" - 1:2. Що потрібно знати про матч?

Зміна голкіпера не пішла на користь команді Віктора Скрипника. У попередньому матчі Ліги Європи проти "Лестера" невдало зіграв Микита Шевченко. Тому свій шанс проявити себе отримав боснієць Нікола Василь. Зміна голкіпера не пішла користь команді Скрипника. Василь не виручив, не керував обороною, а захисники втратили впевненість у собі.

"Зоря" провалила старт матчу. У перші 11 хвилин господарі двічі пропустили. В обох випадках "Брага" використала пресинг суперника та повела швидкі атаки. Оборона "Зорі" знову провалила матч. Дмитро Хомченовський програвав єдиноборства на лівому фланзі, а пара центральних захисників Вернидуб – Цвек виглядала не надійною.

Арбітр пожалів "Брагу". У середині першого тайму грузинський рефері Георгій Круашвілі мав всі підстави вилучати оборонця гостей Карму за фол останньої надії, але покарав португальця тільки жовтою карткою.

Біля воріт "Браги" було "спекотно", але до завершення атак не доходило. Футболістам "Зорі" не вистачало центрфорварда, який би зміг переправити м'яч у ворота

"Зорі" не вистачало завершення атак. Попри два швидких пропущених м'ячі підопічні Віктора Скрипника змогли не тільки вирівняти гру, але і перехопити ініціативу. Біля воріт "Браги" було "спекотно", але до завершення атак не доходило. Футболістам "Зорі" не вистачало центрфорварда, який би зміг переправити м'яч у ворота.

Скрипник програв тренерську дуель своєму візаві. "Брага" - закрита команда, яка грає через швидкий перехід в атаку та пресинг суперника. "Зоря" намагалася позиційно атакувати та залишила супернику багато простору. Виходи з оборони через короткий пас привели до двох пропущених м'ячів. Побудова гри "Зорі" було дуже зручним для суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунок для Реброва: чому "Динамо" не змогло перемогти "Ференцварош"

5 листопада у 3 турі ЛЄ "Зоря" вдома зіграє проти АЕКа. Початок гри – 22. 00.

Зараз ви читаєте новину «Провалили старт матчу: чому "Зоря" вдруге програла у Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути