четвер, 29 жовтня 2020 00:35

Подарунок для Реброва: чому "Динамо" не змогло перемогти "Ференцварош"

Подарунок для Реброва: чому "Динамо" не змогло перемогти "Ференцварош"
Сергій Сидорчук підвів "Динамо". Фото: ФК "Динамо".

У 2 турі Ліги чемпіонів "Динамо" та "Ференцварош" розписали нічию – 2:2. Що потрібно знати про матч?

"Динамо" мало кадрові проблеми. Голкіпер Георгій Бущан та захисник Віталій Миколенко захворіли на коронавірус. Якщо у захисті помилок у киян майже не було, то голкіпер Бойко не виручив у епізоді із першим пропущеним голом.

Мірча Луческу переграв Сергія Реброва у тактичній дуелі. Кияни дуже грамотно вибудували гру, виманюючи суперника на свою половину поля, а потім завдяки довгим передачам чи швидким атакам наближалися до воріт суперника. Лідери "Ференцвароша" перебували під щільною опікою, а без них гра зовсім не клеїлася.

Кияни могли знімати всі питання у першому таймі. Динамівці забили двічі та мали ще декілька моментів, щоб забити ще. У суперника не було нічого.

"Динамо" зробило ставку на лівий фланг атаки. Карлос Де Пена загострював на лівому фланзі. Йому активно допомагав лівий захисник Олександр Караваєв. Уругваєць забив другий м'яч у ворота суперника, а українець мав нагоду відкрити рахунок.

Кияни вибудували дуже грамотно гру, виманюючи суперника на свою половину поля, а потім завдяки довгим передачам чи швидким атакам наближалися до воріт суперника

Розслабленість гостей повернула "Ференцварош" у гру. На початку другого тайму підопічні Луческу зовсім розслабилися, та почали недопрацьовувати в обороні. За що були відразу покарані голом майже ні з чого.

Луческу помилився із замінами. "Динамо" потребувало посилення атаки, бо гравці вже втомилися. Господарі поля почали все сміливіше йти вперед, не озираючись на захист. Сергій Сидорчук відверто нервував, маючи вже у пасиві жовту картку. Вихід Дениса Гармаша призвів до дисбалансу гри в середині поля. Тудор Белуце помилився при створенні штучного офсайду у випадку із другим пропущеним голом. Вчасне посилення лінії атаки могло б допомоги Луческу не доводити матч до нервової кінцівки.

Досвідчені гравці "Динамо" підвели. Бойко не виручив. Сидорчук залишив команду у меншості, а Гармаш тільки послабив гру команди.

Українці "Ференцвароша" провалили матч. Олександр Зубков був інертним у атаці, а Ігор Харатін "привіз" пенальті у свої ворота.

Помилки вирішили долю матчу. Кияни змоги повести у рахунку, використавши індивідуальні помилки господарів поля. Замість того, щоб довести матч до перемоги, на рівному місці подарували нічию "Ференцварошу". Створили самі собі проблеми. Не витримали тиск за результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар заслужив на виклик у збірну України: чому "Шахтар" не програв "Інтеру"

4 листопада "Динамо" зіграє у 3 турі Ліги чемпіонів в гостях проти "Барселони". Початок гри – о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Подарунок для Реброва: чому "Динамо" не змогло перемогти "Ференцварош"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути