Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 18:54

Проти кривдників "Шахтаря" порушили кримінальну справу

Проти кривдників "Шахтаря" порушили кримінальну справу
Харківська міліція порушила кримінальну справу за фактом нападів на автобуси футбольного клубу "Шахтар". Про це передає "5 канал".

При відбутті команди та тренерського штабу донецького "Шахтаря" зі стадіону "Металіст" в Харкові стався інцидент. У бік автобуса "гірників" полетіли різного роду важкі предмети.

Один з цих предметів розбив скло по лівому борту автолайнера. Оскільки той оснащений багатошаровим склопакетом, всередину автобуса предмети не потрапили. Трохи пізніше, вже після прибуття в аеропорт, "гірники" нарахували не менше п"яти глибоких вм"ятин в лівій частині корпусу автобуса.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" виграв з рахунком 2:1 в матчі з харківським "Металістом".

Рахунок на 55-й хвилині матчу відкрив гравець "Металіста" Тайсон. На 72-й хвилині рахунок зрівнявся - гол у ворота харків"ян забив Едуардо. Перемогу "Шахтареві" в останні хвилини матчу приніс Мхітарян.

Тим часом, сьогодні о 14:00 авіалайнер з тренерським штабом і футболістами "Шахтаря" вилетів з донецького аеропорту в бік Португалії. "Гірники" проведуть у повітрі близько шести годин, а потім зроблять посадку в аеропорту Порту, звідки автобусом дістануться до місця призначення.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Проти кривдників "Шахтаря" порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути