Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2010 17:06

"Справедливішим результатом була б нічия" - Луческу

"Справедливішим результатом була б нічия" - Луческу
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після матчу 11-го туру чемпіонату України з "Металістом" (2:1) відзначив гру обох команд.

"Важливіше результату сьогодні була гра обох команд, хотілося б відзначити її, а не результат. Незважаючи на те, що ми атакували більше, "Металіст" добре проводив контратаки протягом всієї гри. Може бути, якщо б була нічия, вона була би справедливішим результатом, враховуючи хід гри. Але ми були наполегливі до кінця гри і тому забили переможний гол. Спіймали суперника розкритим і забили гол. Хотілося б привітати "Металіст" за ту якість гри, яку він показує останнім часом. За видовищністю це одна з найкращих команд у чемпіонаті."

Також Луческу зізнався, що клуб був зацікавлений в придбанні бразильського нападаючого Барселлоса Тайсона, але програв боротьбу за нього харківському "Металісту", за який футболіст на даний момент і виступає.

"Тайсон? Ми теж хотіли його купити, мабуть, "Металіст" спрацював оперативніше, випередивши нас. Це дуже хороший гравець. Дуже добре, що в український чемпіонат потрапляють гравці такого рівня. І не тільки Тайсон. Можу відзначити всіх іноземців "Металіста": мені сподобалися Вільягра і Хав"єр, моментами Фініньо. "Металіст" провів правильні трансфери. Вони чудово вписується в ігрову модель Маркевича", - наводить слова тренера офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" виграв з рахунком 2:1 в матчі з харківським "Металістом".

Рахунок на 55-й хвилині матчу відкрив гравець "Металіста" Тайсон. На 72-й хвилині рахунок зрівнявся - гол у ворота харків"ян забив Едуардо. Перемогу "Шахтарю" в останні хвилини матчу приніс Мхітарян.
За матеріалами Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Справедливішим результатом була б нічия" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути