пʼятниця, 07 грудня 2012 18:28

Проти Євро-2020 у різних країнах виступила тільки Туреччина

Проти Євро-2020 у різних країнах виступила тільки Туреччина
Прийом заявок від міст на матчі Євро-2020 почнеться в березні 2013 року ФОТО: footballfans.com.ua

Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) прийняв рішення провести чемпіонат Європи з футболу 2020 року в різних країнах, а не в одній або двох, як це було раніше.

Генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно підкреслив, що ідею проведення Євро-2020 в декількох країнах підтримали 52 з 53 футбольних асоціацій Європи. Проти виступила тільки Туреччина - один з претендентів на Євро-2020, яка багато років домагалася, щоб турнір пройшов на її території, повідомляє Російська служба Бі-бі-сі.

Ідею провести Євро-2020 по всій Європі висловив президент УЄФА Мішель Платіні. Вона частково пояснюється прагненням заощадити в умовах кризи. Ставка робиться на те, що в обраних містах вже є необхідна інфраструктура

Раніше повідомлялося, що матчі Євро-2020 можуть пройти більш ніж в десяти різних країнах, а серед приймаючих міст можуть бути Москва, Париж, Мадрид, Лондон, Рим і Лісабон.

Очікується, що прийом заявок від міст на проведення матчів Євро-2020 почнеться в березні 2013 року. Остаточний список міст планують затвердити навесні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Проти Євро-2020 у різних країнах виступила тільки Туреччина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути