Ексклюзиви
неділя, 15 травня 2022 22:32

Пропустив, проте відбив пенальті: як Лунін провів другий матч за "Реал" у Ла Лізі

Пропустив, проте відбив пенальті: як Лунін провів другий матч за "Реал" у Ла Лізі
Андрій Лунін у другому матчі за "Реал" у Ла Лізі відбив пенальті. Мадридці зігравли внічию з "Кадісом". Фото: instagram.com/lunin_andrey

У неділю, 15 травня, Андрій Лунін зіграв другий матч за "Реал" в іспанській Ла Лізі. Свій черговий шанс український воротар отримав у гостьовому поєдинку 37-го туру проти "Кадіса".

Футболіст показав далеко не найкращу свою гру. І знову не вберіг свої ворота "сухими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати "Атлетіко" ображали Луніна через війну в Україні

Господарі відразу ж побігли вперед і вже на стартових секундах завдали небезпечного удару здалеку. Лунін стрибнув, до м'яча не дотягнувся, проте пощастило, що спроба Карлоса Акакпо вийшла неточною.

На 5-й хв. Андрій уперше вступив у гру, спокійно забравши м'яч до рук після удару Рубена Алькараса з дуже далекої дистанції. І так вийшло, що саме українець, повернувши м'яч до гри рукою, розпочав гольову атаку "Реала", яку завершив Маріано Діас.

Лунін невдало діяв на виходах, тому під час подач кутових нервували і захисники. А в одному з епізодів провалився захист "вершкових". Гравець "Кадіса" вискочив на нашого воротаря, який вийшов із воріт, скоротивши дистанцію. Суперник вирішив віддати на партнера, проте Начо Фернандес у падінні виніс м'яч і врятував мадридців.

На 36-й хв. наш воротар по-справжньому вступив у гру, перевівши м'яч на кутовий після удару Уссами Ідріссі, котрий вийшов один на один. Однак атака господарів продовжилася. І зі спробою Рубена Собріно Лунін не впорався. "Кадісу" допоміг рикошет, через що Андрій виявився безсилим.

Українець занервував і почав помилятися при передачах на партнерів. Перший тайм вийшов для нашого воротаря відверто невдалим. Добре, що господарі не забили другий гол, адже моменти у них були.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін дебютував за "Реал" в Ла Лізі: як українець зіграв у мадридському дербі

"Кадіс" активно розпочав і другий тайм. Команда бореться за прописку в Ла Лізі, тоді як "Реал" достроково став чемпіоном. Тому турнірна мотивація у "вершкових", відверто кажучи, відсутня.

На 60-й хв. знову провалився захист мадридців. Помилився і Лунін, зачепивши суперника, котрий вибіг віч-на-віч з ним. Арбітр призначив пенальті. І наш голкіпер нарешті показав свою майстерність. Він дістав м'яч після удару Альваро Негредо в самісінькому куті.

Андрій зловив кураж і врятував "Реал" у ще двох небезпечних епізодах. Спочатку він вдало зіграв ногами, а згодом долонею виштовхнув м'яча буквально з лінії воріт. Підстрахували його і партнери, не давши суперникам зіграти на добиванні.

За час, що залишався до фінального свистка, біля воріт Луніна господарі створили лише один момент. Удар головою над поперечиною після подачі з кутового. Другий тайм українець провів набагато краще та може занести його собі в актив. Цифри на табло так і не змінилися - 1:1.

Це був п'ятий офіційний матч Луніна за "Реал", у яких він пропустив шість голів.

Зараз ви читаєте новину «Пропустив, проте відбив пенальті: як Лунін провів другий матч за "Реал" у Ла Лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути