Ексклюзиви
середа, 23 липня 2008 12:02

Промоутера Повєткіна розсмішила заява про "ганебну перемогу" його боксера

Управляючий директор промоутерській компанії SauerlandEvent Кріс Мейер, який представляє інтереси російського боксера Олександра Повєткіна, назвав смішною заяву промоутера Лу Дібелли про те, що перемога Повєткіна над американцем Таурусом Сайксом є ганьбою боксу.

За словами Мейєра, сам вихід Повєткіна на бій з Сайксом є гідним вчинком, оскільки російський боксер уже забезпечив собі право на поєдинок за чемпіонський титул за версією IBF з Володимиром Кличком, і у разі поразки в бою з Сайксом втратив би значно більше, ніж отримав у результаті перемоги.

Мейєр заявив, що поєдинок Повєткіна з Ісраелем Гарсією, який пропонував організувати Дібелла, не зацікавив Sauerland, оскільки два роки тому Гарсія програв Сайксу. Дібелла наполягав, що бій не був організований через те, що Sauerland відмовилася платити Гарсії гідний гонорар.

Після бою Повєткіна з Сайксом, який відбувся 19 липня у підмосковному Чехові і завершився перемогою росіянина нокаутом у четвертому раунді, Дібелла заявив, що поєдинок виглядав договірним і назвав його ганьбою боксу. Промоутер припустив, що Сайкс приїхав до Росії тільки заради грошей.

Перемога над Сайксом стала для Повєткіна 16-ю в 16 боях на професійному рингу. Восени 2008 року російський боксер проведе поєдинок за чемпіонський титул IBF з Володимиром Кличком.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Промоутера Повєткіна розсмішила заява про "ганебну перемогу" його боксера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути